4th International Performance Art Weekend

18489583_10154578286728601_5724953310111325952_o

On 26th – 28th May 2017 we will host our 4th International Performance Art Weekend – 136.10 Hertz

Participating Artists:

Francesco Kiàis (IT-GR) | PASHIAS & PAPPAS (CY) | Zierle & Carter (DE-UK) | Nicolina Stylianou (CY) | Eru and Seven of Eglise (DE) | Hector Canonge (RA-USA) | Ruth Biene (DE) | Andy Tam (HK) | Marta Lodola + Valerio Ambiveri (IT) | Anniken Weber (NOR) | Patrick Jambon (FR) | TAFT Group: Tsui Siu Hong + Lai Sin Wah + Fiona Wan Sze (HK) | Monique Yim + Wiency Wong (HK) | Alvin Cheng + Tang Tak Man (HK) | yoto (DE) | Felix Roadkill (DE) | Andrew Lam Hon Kin (HK) | Olga Kozmanidze (RUS) | SoSickCommunications (UK) | Barbara Kowa (A) + Colin Edina Leach (DE) | Sikarnt Skoolisariyaporn (THA) Nicola Fornoni (IT) | Morphon (DE) | Mathieu Léger (CDN) | Keike Twisselmann (DE)

Chan Tsz Wai Levina (HK)
Detailed infos:
http://luisacatucci.com/4th-international-performance-art-week-end-136-10-hertz/

SCHEDULE:

Friday 26th May:
5 pm – Nicolina Stylianou (CY) – durational c.ca 1h
7 pm – Zierle & Carter (UK-DE) – durational c.ca 2h

Saturday 27th May:
2 pm – Barbara Kowa + Colin Edina Leach (A-DE) – duration 21min.
2:15 pm – Patrik Jambon (FR) – durational circa 2h
2:30 pm – yoto (DE) – duration 30 min.
3 pm – Sikarnt Skoolisayaporn (THA) – durational c.ca 1h
3.30 pm – TAFT Group: Tsui Siu Hong + Lai Sin Wah + Fiona Wan Sze (HK) – 30 min.
4 pm – PASHIAS + PAPPAS (CY-GR) – durational c.ca 4h
4:30 pm- Ruth Beine (DE) – duration 30-40 min.
5 pm – So Sick Communications (UK) – durational c.ca 2h
6 pm – Hector Canonge (RA-USA) – durational 1h
7 pm – Felix Roadkill (DE) – duration 1h
8 pm – Keike Twisselmann (DE) – duration 30 min
9 pm – Eru and Seven of Eglise (DE) – duration 45min

Sunday 28th May:
2 pm – Olga Kozmanidze (RU) – durational c.ca 2h
2:30 pm – yoto (DE) – duration 30 min.
3 pm – Anniken Weber (NOR) – durational c.ca 3h
3:30 pm – Andrew Lam Hon Kin (HK) – duration 30 min.
4 pm – Monique Yim + Wiency Wong (HK) – durational 1-2h
5 pm – Mathieu Leger (CA) – duration 20 min.
6 pm – Marta Lodola + Valerio Ambiveri (IT) – durational 1h
7 pm – Nicola Fornoni (IT) – duration 1h
8 pm – Francesco Kiais (IT-GR) – duration 30 min.
9 pm – Arvin Cheng + Tang Tak Man (HK) – Project Room or outside LCG – durational 1-2h
9:45 pm – Morphon (DE) – duration 45 min.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s